Vuxenleksaker

Tjoho, grabbar, nu var det fasen i mig dags igen! Ja, nu ska vi ut på äventyr och det är ju inte första gången eller vad säger ni?

Vi fyra brukar ge oss på lite gemensamma resor. Vi har varit i Thailand och tagit dykcertifikat, och vi har varit i Brasilien för att titta på fotboll. Det brukar alltid vara kul när vi fyra träffas. Vi har känt varandra ända sedan gymnasiet så vi känner varandra väl kan man säga. Vi vet vad som funkar med varandra och vad som inte funkar.

Varannan månad har vi en tradition som vi har hållit på med i flera år och det är att åka till Göteborg. Ibland blir det bara över dagen en lördag och ibland så sover vi över på hotell, oftast Gothia Towers. Vi kommer från Småland. Någon bor kvar och någon annan har flyttat vidare. Logistiken har blivit lite mer komplicerad med åren på grund av avstånd och familjer och allt sånt men vi lyckas alltid på något sätt få ihop våra Göteborgsäventyr.

När vi träffas och är i Götet så blir vi som tonåringar och bara njuter av livet. Inga tråkigheter eller ansvar. Vi brukar börja med en fika i Haga där vi alltid går till Café Husaren där de har kanelbullar stora som fat. Vi köper varsin. Vi delar inte. Efter det, med en massiv sockerchock, går vi omkring i Haga och upp till Linné. Långgatorna i Linné brukar vi återvända till på kvällen också om vi ska stanna över i Göteborg för där finns många bra barer. Fast, hrm, vi brukar ju gå till Långgatorna på dagen också. Jag har varit där hur många gånger som helst men jag kommer aldrig ihåg om den ligger på andra eller tredje långgatan. Vi brukar gå in i en sexshop för att titta på vuxenleksaker som vi kallar det.

Kan ni tänka er vilka asgarv det blir med fyra grabbar i en sexshop?! Och då framförallt efter det att vi har tagit mer än en öl var… 🙂 🙂 Jag blev faktiskt lite inspirerad när vi var där sist men jag kunde inte riktigt med att handla vad jag ville när gubbarna såg på, så jag beställde ”lite prylar” till mig och min flickvän på nätet istället, anonymt och i lugn och ro. Shoppen jag hittade på nätet var riktigt bra, kolla in den här för all del: sexiworld.se

På tal om äventyr i Göteborg en kompis ska gifta sig framöver och vi ska fixa svensexa, det har varit mycket snack fram och tillbaka om vem som ska ta tag i det och ingen i det gänget har tyvärr riktigt tid då de flesta jobbar och är dessutom småbarnsföräldrar. Så, jag har kollat runt på nätet och efter mycket om och men så hittade jag  Lis Festplanering som verkar vara rätt person att sköta detta. Skönt att låta någon annan hålla i det! 🙂

Kommentera